Om mamsi.no

 

Tagul » Edit Copy of mamsi

Dette er meg. Jeg heter Victoria og er gift med Andreas. Vi har fire barn. Bendik er 16, Emilie er 11, Nora er seks og Saga er to. Dagene er hektiske. På bildet har jeg grøt og støv i håret. Jeg er 36 år gammel. victoria facebook

Dette bildet er kanskje litt finere.

facebook profil

Men når sant skal sies, så har jeg vel litt støv i håret her også. Dette er en slags selfie på badet på nyttårsaften. Jeg ser ut som jeg pleier. Noen har sånn typisk nyttårsaftenutseende og et helt annet gåpåjobbenutseende – men jeg tror jeg er ganske lik nesten hele tiden. Bra jeg ikke er moteblogger. Bra jeg ikke er interiørblogger også. For det er veldig rotete her.

wordle mamsi 2

 

Jeg startet denne bloggen med intensjon å bli mammablogger. Det høres helt jævlig ut, men det er sant. Jeg ville prøve å lage en slags semikommers hybrid mellom rosa og mamma. Men det gikk ikke bra. Ikke i det hele tatt. Jeg er ikke en rosa mammablogger. Jeg er en sinna grågrå-blogger. Som er snill på bunnen og som vil mye. Jeg blir flau av å tenke på hvilke planer jeg hadde for denne bloggen før jeg startet den. Det er nesten så jeg kaster litt opp i munnen av å tenke på det.

Jeg hadde også planer om å lage mat fra bunnen av og vise frem på bloggen. Men det er så mye morsommere å lage mat enn å stå der som en idiot og ta bilder av den etterpå. Maten blir kald. Nei, jeg orker ikke det der, jeg. Det kan andre drive med. Jeg trenger ikke vise frem bilder av maten min. Jeg vil bare skrive, jeg.

I løpet av 2016 tror jeg at jeg kommer til å skrive bok. Om jeg ikke jobber meg i hjel eller bretter så mye klær at jeg får senebetennelse. Begge deler kan godt skje.

2 kommentarer til «Om mamsi.no»

    1. Det endte ikke bra! Jeg sender deg noen ord i morgen :-) Beklager så sent svar, jeg er så opptatt om dagen at jeg noen ganger nesten glemmer hele bloggen :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *