Les mer: Psykisk helse

Jeg er opptatt av psykisk helse og skriver en del om dette. I mange år var jeg redaksjonsmedlem i Tidsskrift for psykisk helsearbeid og jeg var fast spaltist i Mental Helses blad Sinn og samfunn i noen år.

Her på mamsi.no har jeg skrevet en del om temaet også. Denne oversikten er ikke helt oppdatert akkurat nå, men jeg skal få gjort det snart. Det er så dritt med det som sklir ut, da er jeg så dårlig til å få det back on track…. Det går vel an å søke i kategorien psykisk helse, for dersom jeg ikke er bevisstløs når jeg skriver, så pleier jeg å hake av for den kategorien om det er det jeg skriver om.

 

blå stiplet

En vei brolagt med mestringsopplevelser

De gamle asylene og volden

Døden: Lead med into the night

Å kaste maskene

Varsleren som ble for brysom for Stavanger Universitetssykehus

Få slutt på fordommene: Ta en for laget

Bedring handler om å klare mer og mer, men ikke mer enn mest

Livet er lettere i retrospektiv

Bytt ut påskekrimmen med noe som gir deg håp

Skavlan: Psykisk helse, persilleblader og tynn porselen

Blogger om selvskading, sulting og selvmordsforsøk

Å tråkke i vann

De ensomme bloggene

Psykoblogger ♥

Bedring: Det er de små tingene som teller

Ytringsfrihetspris til Silje Benedikte Stiftelsen

Om medisiner

Ytringsfrihetspris og recoverybasert praksis

Om å være noens pårørende

And I wish I was dead

Kjære Linnea Myhre

Når fortiden brukes som våpen

Mamsi anbefaler: Gunvor Hofmo

Bokanbefaling: 23-salen av Ingvar Ambjørnsen

blå stiplet

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *