Hva er det toppbloggerne og Donald Trump har til felles?

Hentesveisen, såklart!

Det er så mange som har spurt om hvor jeg har fått satt på hair extensions, så det tenkte jeg at jeg bare måtte dele med dere nå, kjære lesere! Jeg har selvsagt brukt akkurat den samme salongen som nesten alle toppbloggere bruker og dessuten synes jeg det er ekstra stas (juhu!) at jeg også kan trøkke på meg akkurat det samme antrekket som resten av bloggerne bruker, det er jo bare superelsk (weeee!) at vi alle sammen kan gå rundt med likt hår, like øyebryn, like vesker, like sko og at alle bare elsker å handle på den samme blomsterbutikken og være sponset av Adams matkasse og Natusan.

Hadde det ikke vært for at jeg kunne ha vært helt lik som alle andre vet jeg da søren meg ikke hva jeg skulle ha gjort, for det handler jo om et eller annet med identitet eller noe. Det er bare blodfeminister som er motstandere av Restylane og i alle fall hair extensions, for det er helt tullete å være imot hair extensions siden det er veldig etisk. Det er faktisk kjempeetisk, så da vet dere det.

Å være mot det blir litt sånn cherrypicking for meg, altså, men det er bare min mening. Jeg synes faktisk at det egentlig er veldig rørende å tenke på at det håret jeg har på hodet faktisk ganske nylig har vært i India! Det er jo helt rart å tenke på, for jeg har jo ikke vært i India og da er det jo litt sprøtt å tenke på at håret mitt har reist mer enn meg, haha! Er det dét som kalles hentesveis, kanskje?

Dette er bare tull. Alle skjønner det, ikke sant? Men det finnes folk der ute, som faktisk er sånn. De flyr rundt og tar bilder av seg selv med hentesveisene sine.

Her har jeg tatt på meg litt snap-makeup fra Det Fjerne Østen slik at håret mitt skulle føle seg litt mer hjemme. Det er viktig å føle seg hjemme og det ville ha vært ganske uetisk om noen skulle tenke at håret heller burde ha vært i India der det hører hjemme, for det er egentlig en ganske rasistisk påstand.

♥ Klem til alle dere fine  ♥


Ja, sånn omtrent? Er ikke det ⇑ en typisk lengde på en rosabloggertekst sånn omtrent? Det skal jo, skal man tro de som Har Greie På Det, være enkelt og kjapt å lese en bloggpost, noe som kanskje ikke er så uventet siden hovedmålgruppen til hair extensions-bloggerne er litt unge. Da er det viktig at leserne ikke bombes med for mange verbale inntrykk, for da kan det hende at de blir lei og at de ikke orker å klikke inn på bloggen igjen. I tillegg er det veldig viktig å tenke på at man ikke under noen omstendighet må finne på å skrive samfunnsengasjert, for da kan det hende lesertallene stuper og da blir annonsørene veldig stresset og da kan det hende at man ikke får gratis ferietur eller sponset hair extension. Dersom man må betale for egne ferier og sine egne frisørtimer kan man like gjerne bare legge ned hele bloggen.

Dette «det er såååå mange som har spurt meg om hvor jeg har fått tak i kjolen/blusen/håret/leppene»-trikset er selvsagt et smart grep for å kosekile annonsørene med søte og Forrest Gump-aktige fjær på ryggen, for ingenting virker vel sterkere på en bloggleser enn at selveste bloggerinnen med et smil og et hjerte sier at hun har vært på salong X for å få satt på en ekte hentesveis. Kortreist mat og langreist hår, det er liksom tingen.

Hair extensions er en uting. Det er uetisk og ulekkert på alle måter. Personlig blir jeg omtrent like uvel av å tenke på bloggere med hair extensions  som jeg blir av å tenke på at Donald Trump faktisk kan bli president. I det minste har de hentesveisen til felles.

 

4 kommentarer til «Hva er det toppbloggerne og Donald Trump har til felles?»

    1. Takk for det! Det var jo bare et lite natteskriveri dette her, skulle egentlig legge meg, men så ble jeg så irritert av å tenke på alt dette drittet rundt hair extensions, at det rett og slett bare måtte ut…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *