Dagens tips

Dagens tips er yatzy på mobilen.

yatzy
Det høres kanskje litt stusselig ut, tenker kanskje du. Men det er ikke det. Yatzy world på mobilen er det som får blodet til å bruse og ørene til å suse. Nettopp nå, i det Victorianske hjem. Papsi kommer gående opp trappen, og sier:

– I går var jeg nærmere 350 enn jeg har vært noen gang! 

Jeg skjønner med  en gang hvordan den opplevelsen må ha vært. Ser på ham. Svarer:

 – Jeg også! Jeg fikk bare ikke yatzy, men hadde jeg fått det så hadde det blitt helt enormt bra. 

Og så sier han:

– Jeg hadde 301! Og så manglet jeg bare yatzy – og så fikk jeg fire firere på første kast! 

Dette er noe jeg må ta på alvor. For 350 i yatzy er faktisk veldig bra. Det er så bra at til og med Andreas, som sikkert har spilt 20000 spill på mobilen ennå ikke har fått det. Jeg har heldigvis et liv og har bare spilt 1753 spill. Sammenliknet med ham så er det faktisk nesten ingenting. Og sammenliknet med de gærne svenskene som vanligvis logger på når klokka er mer enn kvart over ett på natta så er det i hvert fall ingenting.

Noen ganger er jeg mer enn bare litt lettrørt og da kan jeg bli dypt fascinert over at mennesker verden over kan samles til et aldri så lite slag yatzy på mobilen. Her snakker vi fellesskap!

Det er kanskje litt tvilsomt om dette «nå skal jeg skrive hver dag»-opplegget mitt kan sies å være så vellykket. Men dette var i alle fall dagens bidrag. Hipp hurra for femte desember og en garantert reklamefri julekalender uten så mye som en sponset liten straight.

Mine perser på mobilen:

Classic yatzy: 340 (bra) // Andreas har 342 (det er et ikke-tema)

American yatzy: 531 (denne må jeg altså jobbe litt med)

Maxi yatzy: 598 (veldig bra)

Bare gled dere til morgendagen! Tenk så mye spennende jeg kan skrive da!

2 kommentarer til «Dagens tips»

  1. JEG gleder meg allerede til i morgen?

    Men jeg må si at jeg er skuffet over at du som blogger ikke er ditt ansvar bevisst. Husk at du er en påvirker, og med slike som meg i leseskaren så har du et stort ansvar (hihihi)

    Jeg har selvpålagt forbud mot alt som lukter av spill. Jeg kom typisk seint i gang med Tetris på min flippmobil, men da var det til gjengjeld gjort. Jeg tror jeg på det verste brukte 4 timer på å spille Tetris, hver dag. Nå hviler flippmobilen innelåst på ukjent sted og jeg tenker at det på ingen måte vil være lurt å laste ned Yatzy på min smarttelefon. Av samme grunn har jeg også sagt nei til WordFeud. Så ille er det at jeg ikke kan ha skritt-teller en gang uten at det skal ta kontroll over hverdagen min.

    Ha en fin dag, Mamsi!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *